Caprylic/Capric Triglyceride EKO

Rea!

Caprylic/Capric Triglyceride EKO

Det ursprungliga priset var: kr54.00.Det nuvarande priset är: kr43.20.

MCT-olja tillverkad av ekologisk kokosolja. Caprylic/Capric Triglyceride har många användbara egenskaper i hudvård; den mjukgör, skyddar och är fuktighetsbevarande för huden. Gör hudvårdsprodukter mer spridbara, ger bra glid och en matt och absorberad känsla.

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Ekologisk Caprylic/Capric triglyceride (MCT: Medium Chain Triglyceride) är en helt naturlig oljelöslig ingrediens, som ofta används i hudvård som en utmärkt mjukgörare, fuktighetsbevarare, konsistensgivare och bärare för andra ingredienser. Den ger bra spridbarhet, en silkeslen känsla och har mycket bra hållbarhet. Främjar dispersion av pigment i färgade produkter och kosmetika.

Kan doseras från några få procent upp till strax under 100% som bärare för t.ex. eteriska oljor. Då CCT går mycket snabbt och bra in i huden och lämnar en len känsla är den perfekt bas i ansiktsoljor och kroppsoljor. Fettlösliga aktiva ingredienser löses lätt i CCT, vilket gör den till en bra bärare i lyxigare oljor och serum. Caprylic/Capric Triglyceride är inte oxidativ, vilket ger oljeprodukter med Caprylic/Capric Triglyceride mycket bra hållbarhet. 

Caprylic/Capric triglycerid (CCT eller MCT: Medium Chain Triglycerides) är en ester av fettsyrorna kaprylsyra och kaprinsyra: mediumkedjade fettsyror utvunna ur ekologisk kokosolja. Caprylic/capric triglycerider är en specifik fraktion, som ibland felaktigt kallas fraktionerad kokosnötolja. Caprylic/Capric Triglyceride är färglös, luktfri, smaklös och stabil.

Kallas även för MCT-olja (Medium Chain Triglycerides) och kan tas som kosttillskott.

Ytterligare information

Välj storlek

, , ,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caprylic/Capric Triglyceride EKO”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *