Svartvinbärsolja EKO

Rea!

Svartvinbärsolja EKO

Det ursprungliga priset var: kr274.00.Det nuvarande priset är: kr219.20.

Ekologisk kallpressad Svartvinbärsolja. En torr olja med en unik sammansättning av fettsyror som gör den till ett bra val både för torr och skadad och för fet och oljig hud. Ger aktivt skydd och balans till överhuden.

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Svartvinbärsolja passar alla hudtyper, även mycket känslig hud. Det är en exklusiv ingrediens i hudvård tack vare sina speciella sammansättning av fettsyror.

Oljan innehåller båda de essentiella fettsyrorna alfa-linolensyra (Omega 3) och en ovanligt hög halt av gamma-linolensyra (GLA). Oljan innehåller också stearidonsyra (SDA), en ytterligare variant av omega 3.

De essentiella fettsyrorna krävs för en välmående kropp och en frisk hud. De behövs som byggstenar i hudens cellmembran och för att reglera en lång rad processer i hudcellerna.

Torr och mogen hud drar särskilt fördel av svartvinbärsoljans fettsyror och fytosteroler som verkar skyddande och cellförnyande. Oljans låga halt av mättade fettsyror gör den även bra olja till fet och aknebenägen hud.

Svartvinbärsoljan kan användas som den är på huden, men då den är en riktigt verksam och koncentrerad olja räcker det med en dosering om 3-15% i hudvårdsprodukter, te.x i en ansiktsolja eller creme.

Svartvinbärsolja är bra att blanda med mer stabila oljor som t.ex jojobaolja, mandeloljaaprikoskärnolja och marulaolja. Med tillsatt antioxidant ekologiskt rosmarinextrakt för bättre hållbarhet.

Fettsyreprofil, INCI, förtvålningstal m.m: klicka på flik “specifikationer” bredvid “beskrivning”.

Ytterligare information

Välj storlek

, , ,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Svartvinbärsolja EKO”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *